Festékek-spray

Termék főcsoport: Ragasztás-Vegyipari termékek
Termék csoport: MOTIP
Logó:
Motip termékek

Very Well festékek 400ml

Sokféle színben

Motip Technikai Spray

Réz spray 400 ml

Hőellenálló és jó áramvezető. A híg szerves anyagok elpárolgása után egy zárt filmszerű réteg marad a felszínen, amely hosszan véd a korrózió ellen. Igen ellenálló a savakkal és sókkal szemben, amely így az alkalmazási területet kiszélesíti. Hőálló 50 C tól + 1100 C ig. Felhasználási területei: turbina, kipufogó, fék, féktömítés, csapágypersely, tengely.

Szilikon spray 400 ml

Ken, véd és szigetel. Kristálytiszta folyadék a zárak, csuklópántok és mechanikus alkatrészek kenésére. Igen vízálló, ezért alkalmas minden anyag dugulásának, koszolódásának és jegesedésének megakadályozására. Univerzális módon alkalmazható ? 50 C ? tól + 200 C ? ig. Kiválóan alkalmazható felületek tisztítására és szintetikus alkatrészek karbantartására. Megakadályozza a zárak és a gumi ajtószegélyek megfagyását, jó hatással van a csikorgó műanyag alkatrészekre.

PTFE (teflon) spray 400 ml

Fehér átlátszó kenőanyag, mely polietrafluor-etil összetevőkből áll ásványi olajban. Akkor alkalmazzuk, amikor hosszantartó kenésre van szükségünk. Szélsőséges hőingadozás esetén is ellenáll anélkül, hogy veszítene kenő tulajdonságaiból. Elektromosan szigetel, vízálló. Felhasználási területei: üléssín, kábel, zár, ajtópánt, csapágypersely, elektromos és mechanikus szerkezetek.

Fehér kenőzsír 400 ml

Fehér kenőanyag, amelyben teflon összetevők vannak. Hosszantartó, ellenáll savaknak, lúgoknak, sóknak. Hőálló 150 C - ig, vízálló 90 C - ig. Megfelelő fém-fém, illetve fém-szintetikus kapcsolódásoknál: fogaskerék, csapágypersely, elektronikus és mechanikus szerkezetek.

Lánckenő spray 400 ml

Lánchajtás kenésére alkalmas. Olyan könnyű permetezni, mint az olajat, mégis zsírra jellemző tulajdonságokkal rendelkezik.

Csavarlazító spray 400 ml

Oldja a rozsdát és ezzel egy időben kenőanyagként is szolgál, amely csökkenti a nagy mechanikai igénybevétel okozta károsodásokat.

Motorindító spray 400 ml

Az éter gyúlékonysága által megkönnyíti a gyenge gyújtású motorok beindítását.

Kontakt tisztító spray 400 ml

Oxidálódott részeket oldó folyadék, megszünteti a kontakt szikrát, amely feszültségcsökkenést okoz.

Elektromos védő spray 400 ml

Védő hatású, átlátszó folyadék, amellyel új elektromos érintkezéseket vagy berendezéseket, valamint jó állapotban lévő elektromos érintkezőket lehet kezelni. Nem károsítja a felületet, nem okoz rövidzárlatot és nedvességtaszító hatású.

Féktisztító spray 600 ml

Gyors tisztító, amely anélkül kezeli a szennyező anyagok széles skáláját, hogy a befújt alkatrészekre káros hatással lenne. Minden nehézség nélkül eltávolít mindenféle olaj- és zsírszennyeződést, fedőréteget, hegesztési savakat. Felhasználható karburátorok, befecskendezők és elektromos alkatrészek tisztítására is.
       © 2018 Mayer Szerszám |   Kezdőlap |   Ugrás felülre |   Kapcsolat