Ipari berendezések

Termék főcsoport: Elektromos kéziszerszámok
Termék csoport: AEG
Logó:
AEG POWERTOOLS Elektromos kéziszerszámok

HÁROM ÉV GARANCIA AZ AEG ELEKTROMOS KÉZISZERSZÁMOKRA, - HOGY BIZTOSAK LEHESSÜNK A MINŐSÉGBEN

Az AEG bizonyos abban, hogy az AEG gépek használói mindig számíthatnak a profi AEG kéziszerszámokra.

Az új AEG gépek a legkeményebb nyúzópróbák és vizsgálatok után kerülhetnek csak sorozatgyártásba, hogy felhasználóik biztosan azt a minőséget kapják, ami egy AEG géptől jogosan elvárható.

Ez a megbízhatóság a német márka által az egész világon biztosított meghosszabbított garanciában ölt testet: az AEG 2008 január 1-től minden regisztrált gépre három év garanciát biztosít. Az akkumulátorok, töltők és a gépekkel együtt szállított egyéb tartozékok nem tartoznak a kibővített garancia hatálya alá. Ez a korlátozás az alapjogokat nem érinti.

A meghosszabbított garancia feltétele, hogy a megvásárolt gépeket a vásárlástól számított 30 napon belül a www.aeg-powertools.com weboldalon regisztrálják.

A vásárló a regisztráció után e-mailban kap értesítést, hogy az adatok helyesen kerültek a rendszerbe és a regisztráció sikeres volt.

Ha pedig minden várakozás ellenére a törvényes garanciális időszakon, illetve a 3 éven belül a gép meghibásodik, a reklamációkor az AEG szervíz kérni fogja a számlát, a garanciajegyet és a regisztrációról küldött értesítést.Kapcsolódó weboldalak
AEG akció a Mayer-Szerszám Kft weboldalán
Kapcsolódó dokumentumok

Katalógusok

2010-es AEG katalógus letöltés
AEG ÚJ AKKUS ÉLMARÓ letöltés
AEG ÚJ AKKUS GIPSZKARTON CSAVAROZÓ letöltés
AEG ÚJ AKKUS SZALAGCSISZOLÓ letöltés       © 2018 Mayer Szerszám |   Kezdőlap |   Ugrás felülre |   Kapcsolat