KLINGSPOR

Termék főcsoport: Csiszolástechnika
Termék csoport: KLINGSPOR
Logó:
KLINGSPOR - hogy a csiszolástechnológiának neve legyen!
A KLINGSPOR több, mint 100 éves gyakorlata a csiszolástechnológiában az egész világra kiterjedő normákat határoz meg. Gyártási helyszíneinken több, mint 50.000 árucikket készít vevőik legkülönbözőbb csiszolási igényeit kielégítve, többek között a papír- és a vászonalapú csiszolóanyagok, a vágó- és a csiszolókorongok, a lamellás csiszolótányérok és a csiszolómop termékcsoportjából.

Az egész világon megtalálható több, mint 36 gyártási- és kereskedelmi telephelyük - összesen több, mint 2.000 munkatárssal - lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodjon a helyi piaci igényekhez.

Az egész világra kiterjedő tanácsadói szolgálatuknak több, mint 300 munkatársa van, magasan képzett technikusok és mérnökök, akik szívesen támogatják vevőket a helyszínen is.

A múlt erényei - mint a minőség, a megbízhatóság és a tökéletes vevőszolgálat - ötvözve a legújabb gyártástechnológiával - ez a KLINGSPOR-termékek tartós sikerének alapja, és ez tesz minket a csiszolóanyag-üzletág vezető vállalatává.

Cégünk a Mayer Szerszám Kft 2015 óta áll szoros üzleti kapcsolatban a Klingspor-ral. A teljes termékkínálat rendelkezésre áll szaküzletünkben és ipari kiszolgálásban.


Kapcsolódó dokumentumok

KLINGSPOR katalógusok

Az új Klingspor lamellástányérok letöltés
Gyémántszerszámok Árlista 2015 letöltés       © 2018 Mayer Szerszám |   Kezdőlap |   Ugrás felülre |   Kapcsolat