FAG-INA csapágyak

Termék főcsoport: Gépelemek
Termék csoport: Csapágyak
Egyéb besorolás: FAG-INA
Logó:
Logó:
FAG-INA BEMUTATKOZÁS

A Schaeffler Csoport INA és FAG márkaneveken világszínvonalon álló minőségű, nagy értékű gördülőcsapágyakat, siklócsapágyakat, lineáris vezetékeket és motorelemeket fejleszt és gyárt a gépgyártás, a légi- és űrközlekedés, valamint az autóipar számára.

 

Együttvéve olyan széles a termékpaletta, hogy a gördülőcsapágyak területén a legnagyobbak közé tartozik. A mintegy 40.000 sorozatban gyártott katalógustermékkel kereken 60 iparágban és az autóipar számos területén mindenféle alkalmazási igényt ki tud elégíteni. Emellett az ügyfeleinkkel közösen számos olyan speciális megoldást is kifejlesztettek, amelyek segítségével az összetettebb csapágyazás-technikai feladatok nagyobb üzembiztonsággal és gazdaságosabban végezhetők el. Így csak az ipar területén közel 160.000 féle termékkel vannak jelen.

Ezen túlmenően gördülőcsapágyakkal és komplett rendszerekkel kapcsolatos tanácsadást, diagnosztikát, karbantartást és szerelést magában foglaló szolgáltatásválasztékkal is az ügyfeleink rendelkezésére állnak.Kapcsolódó weboldalak
Gyártói oldalak: INA
Gyártói oldalak: FAG
Élő internetes ina-fag műszaki és termékkatalógus(kiválasztási segédlet)
Kapcsolódó dokumentumok

Raktáron elérhető FAG-INA termékek
       © 2018 Mayer Szerszám |   Kezdőlap |   Ugrás felülre |   Kapcsolat